Ποιος Είμαι

Ονομάζομαι Γιάννης Γεωργιλαδάκης και είμαι ψυχίατρος.

Γεννήθηκα το 1986 και μεγάλωσα στις Μοίρες Ηρακλείου. Εισήχθην μετά από πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Ηρακλείου το 2004 απ΄ όπου αποφοίτησα το 2010 με βαθμό πτυχίου “Λίαν Καλώς”.
Το 2011 υπηρέτησα ως αγροτικός ιατρός στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής στο Ρέθυμνο.

Το 2012 εγκαταστάθηκα στη Σουηδία για να κάνω την ειδικότητά μου στη Ψυχιατρική. ‘Ελαβα τον τίτλο ειδικότητας της Ψυχιατρικής από το Εθνικό Συμβούλιο Υγείας της Σουηδίας (Socialstyrelsen) οπού και εργάστηκα απο το 2012 έως το 2019. Στο διάστημα αυτό εκπαιδεύτηκα στο σύνολο των ψυχιατρικών διαταραχών συμμετέχοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πολλών Πανεπιστημιακών νοσοκομείων της χώρας (Karolinska Universitetssjukhus στη Στοκχόλμη, Akademiska Sjukhuset στην Ουψάλα, Sahlgrenska Universitetssjukhus στο Γκετεμπόργκ, Universitetssjukhus στο Λινσέπιγκ). Εκπαιδεύτηκα  επίσης στη Γνωστική – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (CBT), παρακολουθώντας ενα πιστοποιημένο διετές πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Εργάστηκα ως Ψυχίατρος Επιμελητής Α’ (consultant)  στη Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Σούντερμπι της Σουηδίας στο Τμήμα Συναισθηματικών Διαταραχών, στο Τμήμα Ψυχώσεων, στο Τμήμα Διαταραχών πρόσληψης τροφής καθώς και στο Τμήμα Οξέων Περιστατικών και ΜΕΘ Ψυχιατρικής.

Το ειδικό μου ενδιαφέρον στη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας (ADHD) με οδήγησε στο να αναλάβω τη θέση του Επικεφαλής Ψυχιάτρου (Senior Consultant) στο αντίστοιχο τμήμα ΔΕΠΥ (ADHD – ADD)  του νοσοκομείου Σούντερμπι το 2017, θεραπεύοντας εκατοντάδες ασθενείς με ΔΕΠΥ και συνοδές ψυχικές διαταραχές.

Έχω λάβει μέρος σε δεκάδες διεθνή και παγκόσμια ψυχιατρικά συνέδρια. Έχω συμμετάσχει στην εκπαίδευση ειδικευομένων Ψυχιάτρων, τελειόφοιτων φοιτητών Ιατρικής καθώς και συμβούλων ψυχικής υγείας στη Σουηδία.

Απο το 2019 έχω ιδιωτικό ιατρείο στις Μοίρες (Αγ. Γεωργίου 8) και στο Ηράκλειο ( πλατεία Ρήγα Φεραίου 13, απέναντι από τον Αγ. Μηνά), ενώ παράλληλα διατηρώ συνεργασίες με δημόσιους φορείς υγείας στη Σουηδία.

Είμαι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, του Σουηδικού Ιατρικού Συλλόγου, της Σουηδικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, της International Society of Bipolar Disorder, της International Society of Affective Disorders.

Μιλώ αγγλικά και σουηδικά.